Wednesday, February 20, 2013

makan time..

haluuuuu...

Chili's is one of our favorite place.. tapi klu pegi sana selalu stuck tak tahu nak makan apa... takde la selalu sangat pegi.. tu yg everytime pegi mesti order lain2 menu... just to check out what is our favorite... pastu sometime nak g chilis ni yang lecehnya... harus kene beratur... penat sehhhhhh... perut dah la lapar.. kene mengunggu plak kan... sib baik masa tu, we're number 2 in waiting list.. so wait for 10 mins je laaa... bukan tunggu tengah pans pon... takat 10mins dlm klcc.. takde hal la beb!

ni mr dar... biasa arrr... pas2 order.. menung dulu... masing2 layan perasaan,.... pastu..


layan phone pulak... okay mr dar takde FB, takde instagram.. and twitter tak aktif pon, in fact tak penah on pon.... hahahaha... twitter dia, bini dia yg rajin dok godek2... hihhiihi... so tak risau sangat la kannn... and klu dia pegang phone is either checking email... whatssapp or game je laaaaaaa... unlike his wife... hehehe... ;p


i pulak... harus la posing dulu kannnnnn.... air tu air kosong sudah ye.... jimat kekdahnya! hahahah.... itu semua strategi... kang nak beli air lain pulak.... harus dah plan dlm otak minum petang di starbucks... ngehhhsssss.... sejak2 dah meningkat usia... kami try nak kurangkan minum manis dan ice.. tapi masa kat chilis tu.. diaorg bagi ice water... i telah jer! hihhihi...


our choice... my all time favorite... salmon.. serius terbaik...! tapi nasi goreng tu tak sedap coz not really my taste since ada pineapple... so yg mr dar yg habiskan... hehehe..



mr dar, pilih lamb... perghhhhhhh... terbaik gak laaaaa... and mash potatoes tu harussss bini dia yg abis kannn... sistem barter kata kannnnn...


kami yang sangat fokus pada makanan.... hahahaa... tengok badan la kannnn... harus fokus...









okay.... definitely this will be our choice next time... mmg sedap, kenyang and puas... salmon tu mmg sedap gilersss! i told you! plus kami dpt view yang sangat mendamaikan dan menambahkan serta membangkitkan selera makan kami.... hahahaha....

then... movie time.... then....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

told ya.... starbucks time!
.
.
.
.
ye.. hobby kami memang makan...
.
.



xoxo
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. Muzie, orang pun kadang2 teringin jugak nak masuk Chili's, tapi bila tengok kena Q tu memang tidaklah orang...so memang sampai ke sudah pun tak dapat-dapat rasa makan kat situ...Kat Suria KLCC memang tempat always full kan...org kalau dapat makan kat foodcourt tu pun dah bersyukur ya amat..kalau tak memang balik rumah karang jelah makan..kikikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... memang pon! especially klu betul2 time makan lunch or dinner... umatnya.. ya ampunnnn, mmg ramai... chili's ni best gak sue.. so far food sedap laaaa, tu yg org sentiasa ramai.. kat mana2 pon..ala, g je awal.. pastu terus book, so far, rezeki agaknya, masa muzie g biasa tunggu tak lama, tapi pastu.. berderet! hihihi...

      Delete