Monday, December 19, 2011

witnessed true love.. ♥ ♥


'OMG'

this movies is soooooo.... tempting.. yet full of passion you... hehehehe...

it's all start with as usual la kan... both bella and edward is about to tie the knot... 
so, mcm2 feeling la kan... lagi2 nak kahwin ngan vampire ko... giler, harus serem la kannnn....

tapi since bella ni dah nekad, and because of love people can get crazy... while jacob a.k.a si airwolf tu cam biasa la still tak puas hati, tapi kesian kat jacob ni kan... cintanya tak berbalas..


diaorg kahwin takkkkk???


hellooo.... of course la kan... waduh2... 

wedding dress si bella ni kan... very over the top!! 

kalah Kim K la.... super gojessss you...  




kan.. kan... kan... cantik kan.... very sexy! auwww.... hehehehe

pas je kahwin, they both went to Brazil for honeymoon... 

private island youuuu.... aduhhh... so tempting la... cantik giler all the scenery... 






maka terjadi lah penyatuan dua jiwa... si manusia dan vampire.... so, what do you expect??? 

hehehe..
g nengok sendiri ye.... kerna selepas itu bermula episode2 yang menggetar jiwa dan memsuspense kan... 

what happen to bella? bella pregnant ker? whatttttt? boleh ker? 

dpt baby? mati tak bella? aduhh2.... 

very la kan, my heart beat msa tgk cite nih... sgt kencang!

seperti biasa, si pencerita nih mmg tak pandai nak bercerita... tapi one thing kan, masa kat movie tu, ada sorang brader dpen weollsss kan,dengar dia kata... "merepek betul la cite nih" hahahaha.....

 sabar je la....

jgn lupa ye... tengok tau!!

click here for details and trailer :)


all pictures adalah digoogle ye...

No comments:

Post a Comment